Kezdőlap             Rólunk           Gépkönyvek        Pótalkatrész          Javítás              Galéria              Kapcsolat        Eladó gépek
HUNGARY
Tisztelt Ügyfelünk!

A Csepel szerszámgépek mindíg is a világ élvonalába tartoztak, közismerten magas fokú megbízhatóságuk, robosztus felépítésük és élettartamuk okán. Ez a mai napig is igaz, amikor több száz gép üzemeltetéséhez nyújtunk segítséget, némelyikük több mint 30 éves. Ezek a gépek még mindíg a termelés erős láncszemei, amelyekre a tulajdonosaik számítanak, az elkövetkező évtizedekben is.

Ha az Önök üzemében is működik egy Csepel gép, azt biztosan szeretnék továbbra is megbízhatóan használni, fenntartani a lehető legjobb muszaki állapotát, vagy, amikor már eljött az ideje, generálszervízeltetni, amelyben visszaállíthatjuk a gyári (vagy néhány esetben lehetőleg még jobb) paramétereket.
Ebben szeretnénk Önöknek segíteni, a szükséges alkatrészek szállításával, műszaki dokumentációkkal, képzett szervízcsapattal, és végül, ha egy újszerű gépet szeretne - szállítjuk!

Kérjük válasszon a fenti menüből!
Webdesign:  exdigit
Nagy Gábor cégvezető