Kezdőlap             Rólunk           Gépkönyvek        Pótalkatrész          Javítás              Galéria              Kapcsolat        Eladó gépek
HUNGARY
Csepel szerszámgép szervíz : a hírnév tovább él - és kötelez.

A Csepeli szerszámgép gyártás történetét sok forrásból megismerheti az érdeklődő, ettől itt hely hiányában eltekintünk. A gépek gyártása a rendszerváltás után befejeződött, ekkor az angol Kitchen-Walker cég megvásárolta a fúrógép-szériák gyártási licenszét, és létrehozta a magyarországi leányvállalatát.
Cégünk azóta teljesen magyar tulajdonba került, és továbbra is ellátjuk nem csak a fúrógépek, hanem a legtöbb csepeli géptipus alkatrész utánpótlását, ill. felújítását.

Rendelkezünk az eredeti teljes csepeli gyártási dokumentációkkal, amelyek alapján szinte bármely típusú és évjáratú géphez tudunk alkatrészeket gyártatni.

A mai napig is van igény a Csepel gépek által kínált megbízhatóságra és élettartamra, amelyet más kelet-európai, ill. távol-keleti konstrukciók nem tudnak kielégíteni. Mivel az új gépek gyártása megszűnt, ezeket az igényeket eredeti specifikációnak megfelelő - vagy jobb paramétereket biztosító - felújított gépekkel tudjuk kielégíteni. A felújítást saját területünkön, e téren nagy tapasztalattal bíró szakembergárdával végezzük, amely biztosítéka a végső minőségnek.
Így vevőink az új gépnek megfelelő használt géphez juthatnak hozzá, az eredeti ár töredékéért. Természetesen teljes körű garanciát kínálunk.
Felújított gépeink problémamentesen működnek a világ számos országában, olyan cégeknél, mint a BMW, Mercedes Benz, a Volvo, a Voest-Alpine,  ALSTOM.
Webdesign:  exdigit